Multiculturele uitvaart

Meenhuis Uitvaartzorg heeft een  jarenlange ervaring met het verzorgen van multiculturele uitvaarten in o.a. de Surinaamse, Antilliaanse, Kaapverdiaanse en Afrikaanse gemeenschap.

De uitvaartwensen van nabestaanden en de bijbehorende rituelen staan bij Meenhuis Uitvaartzorg centraal. Een uitvaart biedt u immers de gelegenheid om voor de allerlaatste keer respectvol, persoonlijk en liefdevol afscheid te nemen van uw dierbare. Een afscheid waarbij wij alle ruimte, tijd en aandacht willen bieden. Wij kunnen beschikken over rouwcentra in de gehele regio.

Onze flexibele organisatie is sterk in uitvaarten met een persoonlijk tintje die tegemoet komen aan uw wensen. Meenhuis Uitvaartzorg houdt rekening met afkomst, achtergrond, geloofsovertuiging en het beschikbare budget. Iedere uitvaart krijgt bij ons de grootst mogelijke persoonlijke zorg, volledig op maat.

Ook het repatriëren van een overledene naar het land van herkomst regelen wij met alle bijkomende wettelijke formaliteiten, bij Meenhuis Uitvaartzorg is alles mogelijk en staan wij altijd voor u klaar rekening houdend met uw wensen.

Meenhuis Uitvaartzorg is lid van het Keurmerk Uitvaartzorg en werkt met volgende kwaliteitsnormen; 

  • Heldere afspraken over uitvoering.
  • Transparante kostenbegroting.
  • Goede organisatie van de uitvaart.
  • Bekwaam personeel.
  • Doelmatige klachtenafhandeling.
  • Klanttevredenheidsonderzoek.
Dit Keurmerk wordt toegekend door de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU).

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Door op 'Versturen' te klikken gaat u akkoord met onze Privacy Policy
Delen: